Express verzending*
Kwaliteit en authenticiteit check*
100 dagen terugkeer*
Hulp

Favoriete Merken

Nieuwe producten

Ralph Lauren Hoody black quilting pattern casual look
✓ Concierge
Ralph Lauren
Grootte 46
67,85 €
Ralph Lauren Short Jacket black casual look
✓ Concierge
Ralph Lauren
Grootte 46
94,10 €
Burberry London Shirt Blouse blue-white check pattern business style
✓ Concierge
Burberry London
Grootte 48
78,35 €
Sansibar Silver Ring light grey casual look
-33% ✓ Concierge
Sansibar
Grootte 63
85,80 € 57,56 €
Energetix Collier Necklace silver-colored elegant
-22% ✓ Concierge
Energetix
One Size
63,65 € 49,79 €
Jette Long Sleeve Blouse pink-white allover print casual look
✓ Concierge
Jette
Grootte 44
26,90 €
Tommy Hilfiger Knitted Dress light grey flecked casual look
✓ Concierge
Tommy Hilfiger
Grootte 40
40,76 €
Better Rich T-Shirt light grey-pink flecked casual look
✓ Concierge
Better Rich
Grootte 44
25,05 €
Anine Bing Carry Bag black casual look
-20% ✓ Concierge
Anine Bing
One Size
83,70 € 66,90 €
Michael Kors Carry Bag white party style
-30% ✓ Concierge
Michael Kors
One Size
115,10 € 80,55 €
Guess Carry Bag nude-gold-colored flecked casual look
✓ Concierge
Guess
One Size
65,85 €
Silvian heach Knitted Cardigan black flecked casual look
-61% ✓ Concierge
Silvian heach
Grootte 40
46,85 € 18,45 €
al het nieuws

#MyPrelved

Vind inspiratie, elke dag

Bekend om
Mädchenflohmarkt in ELLE
Mädchenflohmarkt auf SIXX
Mädchenflohmarkt in InStyle
Mädchenflohmarkt bei Stylebook

Prelved – Marktplaats voor hoge kwaliteit tweedehands designer fashion.

Prelved is de markt voor hoge kwaliteit tweedehands designer en vintage mode. Sinds medio 2012 hebben meer dan een half miljoen leden kleding, schoenen, tassen en accessoires gekocht en verkocht, van klassieke ontwerpers tot de hipste modemerken. Je kunt elke dag duizenden nieuwe producten vinden van Louis Vuitton, Prada, Gucci, Chanel en Romwe, Asos, Primark, Amisu evenals H&M, Zara en nog veel meer. Onze verkopers hebben dus de mogelijkheid om hun kasten leeg te ruimen en om ruimte te maken voor nieuwe kleding en geld te verdienen voor nieuwe mode items. Tussen de verkopers zul je iedereen kunnen vinden, van van beroemde mode bloggers tot media sterren en enthousiaste Fashionistas – het hele spectrum van modeliefhebbers. Van klassieke items aan de nieuwste collecties, de diversiteit van deze markt maakt het een paradijs voor betaalbare designer mode en modemerken.

Verkopen op Prelved – Concierge Service en Individuele verkoop

Op Prelved kunnen gebruikers hun tweedehands designer items verkopen op twee verschillende manieren.

Concierge Service: Voor alle verkopers van hoge kwaliteit tweedehands designer mode die niet de tijd of motivatie hebben om hun eigen producten te verkopen, hebben we de Concierge Service. Via deze dienst verzorgt het Prelved team het hele proces, van beschrijvingen tot het nemen van foto’s en een vermelding van de producten op de website. Bovendien zullen jouw items worden verzonden door onze partner DHL zodra de verkoop is afgerond en de betaling ontvangen is. Om de Concierge Service te gebruiken hoef je je alleen maar aan te melden. Na een paar dagen, krijgt de geïnteresseerde gebruiker haar uitnodiging en een DHL verzending voucher waarmee ze gratis haar pakket vol met designer items kan sturen naar Prelved. De opbrengst van de verkoop zal maandelijks overgemaakt worden naar de rekening van de verkoper.

Individuele verkoop van eigen mode items: de verkoper maakt de itembeschrijvingen, neemt foto’s en verstuurt haar items zelf. Speciaal gemaakt voor de mode, ons individuele verkoop formulier bied je een snelle en gemakkelijke manier van het plaatsen en verkopen van jouw items. Verkopers kunnen kiezen tussen bankoverschrijvingen en Paypal als een veilige betaalmethode. De inkomsten gaan rechtstreeks van de koper naar de rekening van de verkoper.

Prelved – Koop gecertificeerde producten op een veilige en eenvoudige manier

Bij Prelved, staan de veiligheid van onze klanten en verkopers voorop. Naast transparante gebruikersbeoordelingen voor alle klanten en verkopers, garandeert de Concierge Service de authenticiteit en kwaliteit van alle items door middel van haar certificeringsmechanisme en beschermt zij klanten tegen producten met gebreken en onjuiste omschrijvingen, en namaak. Daarnaast bieden wij onze klanten en verkopers extra bescherming door het gebruik van Paypal, voor het geval zich problemen voordoen tijdens de transactie. Ons support team is altijd snel te bereiken via e-mail, live chat of telefoon voor onmiddellijke hulp en advies.

Prelved – Mode gemeenschap tweedehands designer mode liefhebbers

Naast de aankoop en De verkoop van tweedehands merkkleding het in verbinding brengen van mode liefhebbers is een cruciaal onderdeel van de Prelved ervaring Elke garderobe van de verkopers kun je volgen. Op deze manier zijn Fashionistas altijd op de hoogte van nieuw aangeboden items van hun favoriete verkopers. Elk lid kan haar eigen persoonlijke fashion feed creëren met nieuw toegevoegde artikelen van haar favoriete verkopers. Dankzij onze optie voor aangepaste meldingen. onze Nieuwsruimte houdt je op de hoogte over prijsverlagingen, je nieuwe garderobe volgers en je verkopen. Trouwens, onze Nep check functie zal je goede tips voor het identificeren van originele en namaak Louis Vuitton tassen, Ray Ban zonnebrillen, en vele andere designer merk items geven.

Prelved zet de klantenservice en de tevredenheid van de klant op de eerste plaats.

Thorsten Lückemeier, Peter Ambrozy en het hele Prelved team